Το κοτόπουλο είναι κάθε βδομάδα ένα σταθερό σημείο αναφοράς για τη διατροφή και των βρεφών και των νηπίων μας. Χωρίς αμφιβολία και εδώ η ποιότητα παίζει τον πρώτο ρόλο . Χαιρόμαστε πάρα πολύ που στο σημείο αυτό για του επόμενους 5 μήνες έχουμε τη σταθερή και αμέριστη συμπαράσταση της εταιρείας Αγγελάκης Α.Ε. από τη Χαλκίδα. Τους ευχαριστούμε θερμά τόσο εμείς όσο και οι μικροί μας φίλοι που καταναλώνουν αυτά τα υπέροχα κοτόπουλα.

Για μια ακόμη φορά ο φορέας Magic Mission ενίσχυσε το έργο μας στέλνοντάς μας τρόφιμα και είδη ρουχισμού. Ευχαριστούμε πολύ!!!

Ευχαριστούμε θερμά το Ίδρυμα Αντώνιος και Ιωάννης Αγγελικούσης που τόσο απλόχερα με την ευγενική τους προσφορά ανανέωσαν τον κήπο της Αργεντείου Παιδικής Στέγης στο Θησείο, τοποθετώντας τεχνικό χλοοτάπητα

Η ΑLPHA BANK μας θυμήθηκε και φέτος και ευχαριστούμε πολύ!!!

Στα πλαίσια του προγράμματος εταιρικής ευθύνης της Τράπεζας πήραμε και εμείς φέτος χαρτιά, μολύβια, μαρκαδόρους, υλικά κατασκευών και πολλά, πολλά ακόμα!! Το Σάββατο περάσαμε από την Τράπεζα και εμείς και μπορέσαμε να ….τιγκάρουμε το αυτοκίνητό μας. Η επόμενη χρονιά θα είναι πολύχρωμη και χαρούμενη!!!

Παραλάβαμε το πρώτο δέμα με τρόφιμα από τον Οργανισμό Magic Mission με έδρα το Montreal του Καναδά!!!Τώρα περιμένουμε το δεύτερο με ρούχα!!!Σας ευχαριστούμε πολύ!!!

Ευχαριστούμε τον Πολιτιστικό Σύλλογο ΕΚΚΕΠ για τα καταπληκτικά παιχνίδια που μας πρόσφερε

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Παπαδοπούλου για τα “Πρωινά Αγάπης” & τη συνεχή στήριξη!!!

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Καλπάκη που μας έφτιαξε στην Αργέντειο υπέροχα παγκάκια και πορτάκια για την αυλή μας

Ευχαριστούμε για μια ακόμα φορά τη HARLEY DAVIDSON που μας συντήρησε τα παιχνίδια κήπου της Αργεντείου Παιδικής Στέγης

Τράπεζα τροφίμων

Ευχαριστούμε θερμά την Τράπεζα τροφίμων για την ευγενική προσφορά της σε φρυγανιές, δημητριακά και σοκολάτες!!!Οι μικροί μας φίλοι τα απολαμβάνουν καθημερινά!!