Διατροφολόγιο

poioieimaste2 poioieimaste2

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΙΟ

Τα παιδιά χρειάζονται μία ισορροπημένη διατροφή, πλούσια σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες του οργανισμού τους. Οι μικροί μας φίλοι έρχονται κοντά μας σε μια στιγμή που αναπτύσσονται απότομα και αυξάνουν και τη φυσική τους δραστηριότητα. Έχουν λοιπόν πολλές και σίγουρα αυξημένες ανάγκες!

Προσπαθούμε μέσα από το διατροφικό μας πρόγραμμα να κινηθούμε στο πλαίσιο της μεσογειακής διατροφής, να δώσουμε έμφαση στα όσπρια και το ψάρι αλλά χωρίς να ξεχνάμε το κοτόπουλο και το κόκκινο κρέας. Προσφέρουμε πολλά λαχανικά και φρούτα και ελπίζουμε αυτές οι «πολύ, πολύ καλές συνήθειες» να καταγραφούν και να γίνουν τρόπος ζωής για όλα μας τα παιδιά – για όλη τους τη ζωή!! Προσπαθούμε να αγοράζουμε όσο το δυνατόν περισσότερα φρέσκα προϊόντα και γι’αυτό εξαρτόμαστε και ‘λίγο’ από την αγορά και τοσο τον ψαρά όσο και το μανάβη της κάθε Στέγης.

Δεν πολυαγαπάμε και αποφεύγουμε τα πολλά γλυκά και σίγουρα τα αναψυκτικά… Πάντως πάντα κάνουμε και εξαιρέσεις ιδίως όταν γιορτάζουμε γενέθλια και γιορτές…

Το διατροφολόγιο βρίσκεται στα γραφεία της διευθύντριας και συνήθως αναρτημένο και στη κουζίνα, πάντως πάντα και ανά πάσα στιγμή στη διάθεση των γονιών.

diatrofologio P5010175

ΣΤΗΝ ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΕΙΟ,
όταν τρώμε έχουμε και στενή…ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΗΠΟ!!!!