Είμαστε από τα ιδρυτικά μέλη της Ένωσης «Μαζί με το Παιδί»

Είμαστε από τα ιδρυτικά μέλη της Ένωσης «Μαζί με το Παιδί» και προσπαθούμε πάντα να ανταποκριθούμε και να συμμετέχουμε ενεργά στις πρωτοβουλίες της Ένωσης.

Το Δεκέμβριο όλο το προσωπικό συμμετείχε ενεργά στα Σαββατοκύριακα συλλογής παιχνιδιών. Είμαστε πολλοί υπερήφανοι που η «δική μας η Χαρούλα» μίλησε στο video που παρουσίασε και σχολίασε αυτή την προσπάθεια. Ένα μέρος των παιχνιδιών που απευθύνονταν σε μωρά φροντίσαμε να μπουν στην άκρη, τα πακετάραμε και τα στείλαμε στις Φυλακές στη Θήβα, σε μητέρες με νεογέννητα. Είναι μία πρωτοβουλία του ΚΕΘΕΑ που προσπαθούμε να υποστηρίξουμε. Στις 14. Φεβρουαρίου παρακολουθήσαμε στο Μέγαρο Μελά τον επίσημα απολογισμό αυτής της εντυπωσιακής σε αποτέλεσμα πρωτοβουλίας.

30. και 31. Μαρτίου στα πλαίσια του προγράμματος «Γίνε και Εσύ κομμάτι της Καρδιάς μας», το οποίο αποσκοπεί στην ευαισθητοποίηση των μαθητών σχολείων της Αττικής, παρακολουθήσαμε το Πανηγύρι της Σχολής Μωραΐτη. Ελπίζουμε οι επαφές με το Σύλλογο Αποφοίτων να αποδώσουν καρπούς.

Τα Βραβεία «Μαζί για το Παιδί» δόθηκαν στις 8 Απριλίου στη Παλιά Βουλή. Η συμμετοχή ήταν εντυπωσιακή. Ευχαριστούμε και εμείς την γεν. γραμματέα μας κα Μάρθα Βερνίκου για τη συμμετοχή της στην Οργανωτική Επιτροπή και την προσωπική της χορηγία.