ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η αυλή στην Αργέντειο γέμισε χρώματα. Ευχαριστούμε τον ΟΤΕ για το καινούργιο μας παιχνίδι!

Ευχαριστούμε θερμά τη ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ για την ευγενική και πλουσιοπάροχη προσφορά τους. Τα βρέφη μας παίζουν προστατευμένα από τον ήλιο, όλα τα κλιματιστικά λειτουργούν και επιτέλους μονώσαμε όλη τη στέγη της Παπαστρατείου Αθηνών και περιμένουμε χωρίς προβλήματα βροχές και υγρασία.

Ευχαριστούμε θερμά την οδοντίατρο κ. Βουτσινά που μαζί με την εταιρεία ΑΙΜ επισκέφθηκαν την Αργέντειο Στέγη και μίλησαν στα παιδιά για τη σημασία της σωστής υγιεινής των δοντιών και μοίρασαν οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες και ημερολόγια επιβράβευσης! Η δράση θα πραγματοποιηθεί και στις υπόλοιπες Δομές μας!

Ευχαριστούμε θερμά τους υπαλλήλους της εταιρείας SG Digital, που ανανέωσαν και γέμισαν με χρώματα τα κάγκελα της Αργεντείου Παιδικής Στέγης

Σήμερα είχαμε τη χαρά να υποδεχθούμε στη Στέγη Κυνοσάργους την πρέσβειρα της Ένωσης Μαζί για το Παιδί κ. Δούκισσα Νομικού. Την ευχαριστούμε θερμά που πρόσφερε απλόχερα στα παιδιά της Στέγης λαμπάδες και βιβλία

Το κοτόπουλο είναι κάθε βδομάδα ένα σταθερό σημείο αναφοράς για τη διατροφή και των βρεφών και των νηπίων μας. Χωρίς αμφιβολία και εδώ η ποιότητα παίζει τον πρώτο ρόλο . Χαιρόμαστε πάρα πολύ που στο σημείο αυτό για του επόμενους 5 μήνες έχουμε τη σταθερή και αμέριστη συμπαράσταση της εταιρείας Αγγελάκης Α.Ε. από τη Χαλκίδα. Τους ευχαριστούμε θερμά τόσο εμείς όσο και οι μικροί μας φίλοι που καταναλώνουν αυτά τα υπέροχα κοτόπουλα.

Για μια ακόμη φορά ο φορέας Magic Mission ενίσχυσε το έργο μας στέλνοντάς μας τρόφιμα και είδη ρουχισμού. Ευχαριστούμε πολύ!!!

Ευχαριστούμε θερμά το Ίδρυμα Αντώνιος και Ιωάννης Αγγελικούσης που τόσο απλόχερα με την ευγενική τους προσφορά ανανέωσαν τον κήπο της Αργεντείου Παιδικής Στέγης στο Θησείο, τοποθετώντας τεχνικό χλοοτάπητα

Η ΑLPHA BANK μας θυμήθηκε και φέτος και ευχαριστούμε πολύ!!!

Στα πλαίσια του προγράμματος εταιρικής ευθύνης της Τράπεζας πήραμε και εμείς φέτος χαρτιά, μολύβια, μαρκαδόρους, υλικά κατασκευών και πολλά, πολλά ακόμα!! Το Σάββατο περάσαμε από την Τράπεζα και εμείς και μπορέσαμε να ….τιγκάρουμε το αυτοκίνητό μας. Η επόμενη χρονιά θα είναι πολύχρωμη και χαρούμενη!!!