Πάμε ΘΕΑΤΡΟ…

Πάμε ΘΕΑΤΡΟ…
 
Και φέτος κάνουμε μια ενσυνείδητη προσπάθεια να φέρουμε το Θέατρο κοντά στους μικρούς μας φίλους. Θέλουμε να ελπίζουμε πως αυτή η καλή συνήθεια» θα τους εντυπωθεί και θα την αναζητούν σε όλη τους τη ζωή.

Στην ΑΡΓΕΝΤΕΙΟ πήγε το κουκλοθέατρο «Απίστευτα Απίστευτο» και παρουσίασε το έργο “Ο Ήλιος και ο Βοριάς και άλλες παραμυθένιες Ιστορίες” με κούκλες του Αθανασάκη Χαραλάμπους, ακολούθησε εργαστήρι κατασκευής κούκλας. Το κουκλοθέατρο θα επισκεφθεί και την ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΕΙΟ στον Πειραιά. Επίσης η ομάδα «Κόκκινη Κλωστή» παρουσίασε ένα θεατρικό παραμύθι με συμμετοχή των παιδιών, μουσική και χορό.

Η ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΕΙΟΣ ΑΘΗΝΩΝ είδε το θεατρικό παιχνίδι «Ο θαυμαστός κόσμος της Αμελί» με την κα. Έρρικα Μακρή.

Στις 25.4 η ΚΥΝΟΣΑΡΓΟΥΣ θα υποδεχθεί την κουκλοθεατρική ομάδα «ΠΑΡΑΜΥΘΟΧΩΡΑ- ΚΙΒΩΤΟΣ ΜΥΘΩΝ». Η βραβευμένη συγγραφέας Ζωή Βαλάση δημιουργεί ένα εξαιρετικό παραμύθι για τη μοναξιά που φέρνει η υπεροψία και την αξία της ανθρώπινης επαφής. Ο εικονογράφος Π. Ζαμπέλης ζωντανεύει με τις ζωγραφιές του την ιστορία. Μετά το Πάσχα και η πολυαναμενόμενη «επίσκεψη» στο Θέατρο του Νέου Κόσμου με το έργο «Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗ» σε σκηνοθεσία Νικολέτας Βλαβιανού. Οι περιπέτειες του Γιαννάκη, τα παραμύθια της γιαγιάς και η συμβολή του Γκρινίαρη θα μας συνοδεύουν για καιρό!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ, ιδίως που είμαστε και γείτονες…